Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki exp 1-65

DaroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do doświadczonych graczy.

Otóż, gdzie najszybciej wbić od 1 do 65 lvla? Mógłby mi ktoś napisać taki poradniczek? 

Np:

1-10 Poeta

1-20 xxx

Itd

Chodzi mi o jak najszybsze osiągnięcie 65 lvl.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Jak wbijesz 16 lvl to jak najszybciej idz na instancje Haramel. No chyba że masz eq z 1 lvl ;)

Jak zabijesz wszystkie moby oraz zrobisz każdą misje z stamtąd (~40minut) to z 16 lvl zrobi ci się 19 lvl ;) Robisz drugi raz to samo, po godzince najlepiej, każdą misję, każdego moba zabijasz, i masz 20 i pół. Robisz pierwszą kampanię w Eltnen i masz 21. Dalej kombinuj, osobiście polecam robić kampanie oraz niektóre misje, oczywiście zawsze wykonuj misję z ciemnoniebieskim lub różowym wskaźnikiem, zwykle dają naprawdę spoko nagrody.

@Edit: Gram po stronie Elyos, nie wiem jak po Asmo.

Szukam skryptu do bola który pomoże wyjść z brązu dla free userów.

Opublikowano

To rób wszystkie złote misje (kampanie) i ciągle niebieskie (poboczne).

Na expieniu na mobach nic nie będę wspominał bo się nie opłaca tego robić (na moim poziomie za Q dostaje się 4kk xp, a za moba 100k xp - 63lvl).

4770714280454741315510.png
Opublikowano

To rób wszystkie złote misje (kampanie) i ciągle niebieskie (poboczne).

Na expieniu na mobach nic nie będę wspominał bo się nie opłaca tego robić (na moim poziomie za Q dostaje się 4kk xp, a za moba 100k xp - 63lvl).

4kk Za misję na 63, a ja na 44 dostaje 3kk o.O Już to widzę jak wbije 65! :D

Kolejne pytanie: Od 45 expic do 65 w Theombos??

Opublikowano

45-50 w Theombos, 50-55 w Ingission, 56-58 w Sarpan, 58-60 w Tiamarancie, 61-65 w North i South Katalamie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...